Flota

Tragetet tane

Moderne dhe te sigurta, te pershtatshme per te gjithe komfortin e nevojshem per te garantuar nje udhetim te rehatshem dhe relaksues.

Tragetet jane te klasifikuar me entet IACS, (te njohura ne nivelin boteror ) dhe te pajisur me certifikatenSMC/ISPS qe garantojne besueshmerine.

IONIAN STAR

UDHËTARËT 1245
MAKINA 270
GJERËSIA (m) 19M
GJATËSIA (m) 123
SHRETËT 300

SHËRBIMET NË BORD

 • TV SATELITOR
 • INTERNET WI-FI
 • RESTORANT A LA CARTE
 • VETËSHËRBIM
 • KONDICIONER
 • LIDO BAR
 • KAZINO

EUROPEAN STAR

UDHËTARËT 1360
MAKINA 330
GJERËSIA (m) 22 M
GJATËSIA (m) 130
SHRETËT 400

SHËRBIMET NË BORD

 • TV SATELITOR
 • INTERNET WI-FI
 • VETËSHËRBIM
 • KONDICIONER
 • LIDO BAR
 • KASINO

ST. DAMIAN

UDHËTARËT 1340
MAKINA 240
GJERËSIA (m) 19M
GJATËSIA (m) 100
SHRETËT 250

SHËRBIMET NË BORD

 • TV SATELITOR
 • INTERNET WI-FI
 • VETËSHËRBIM
 • KONDICIONER
 • LIDO BAR
 • KASINO

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now