fbpx

Familja në bord

Familja gjithmone me ju

MAMA DHE FEMIJE, MIRESEERDHET NE BORD!

Nje udhetim plot relaks per mamate, baballaret dhe femijet!
Jemi te kujdesshem per te plotesuar nevojat e te gjitheve, per t’ju bere te ndiheni plotesisht komode duke ju garantuar nje experience udhetimi unike, duke shfrytezuar te gjithe sherbimet qe ju jep trageti.

Shkoni te flini!
Shina anesore per krevatet
Trgagetet tane jane per permasat e nje femije. Kush blen kabine ka mundesi per te kerkuar shina anesore per krevatet, numri qe kompania vendos ne dispozicion eshte i limituar, mjafton te kerkosh tek recepsioni i tragetit, nese ka te disponueshem.

Krevate te vegjel kampi
Kush blen nje kabine ka mundesine per te kerkuar krevate te vegjel kampi, numri eshte i limituar, mjafton te kerkosh ne info desk te bordit, nese jane akoma te disponueshem.Nese preferoni mund te merrni me ju dhe te perdorni strati tuaj te kampimit .

Bëjeni vaktin!

Sedilje për fëmijë

Në restorant dhe në vetë-shërbimin në bord mund të kërkoni ndenjëse të rehatshme, ku të vegjlit tuaj mund të hanë.

Mikrovalë

Për të ngrohur qumështin, ushqimin për fëmijë, për të sterilizuar biberonët dhe shishet, mikrovalët do të jenë të disponueshme në lokalin në bord dhe vetë-shërbimin, thjesht pyesni drejtpërdrejt ekuipazhin

Menuja për fëmijë

Për të plotësuar nevojat e të vegjëlve, restorantet e Vetë-Shërbimit ofrojnë menu të veçanta për fëmijë, të shohësh është të besosh!

Pipi & Pupù

Ndryshimi i pelenave

Nëse keni nevojë për një mbështetje të sigurt për të ndërruar të vegjlit tuaj, mund të përdorni tavolinat e ndërrimit në tualetet e anijes.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now