fbpx

Kush jemi ne

Dicka rreth Nesh

StarLines

Seamed Trading Shipping Srl, pronare e Starlines, prej me shume se 20 vitesh, kujdeset ne drejtimin si komercial dhe teknik te trageteve operues ne lidhjet detare nga dhe per Shqiperi dhe Greqi (Ishujt Ionian).

Me me shume se 10.000.000 milion pasagjere te transportuar, 1.000.000 automjete dhe 800.000 mjete komerciale, Seamed Trading Shipping Srl eshte ne gjendje te ofroje klienteve te saj nje sherbim per te plotesuar nevojat e secilit duke garantuar nje udhetim te sigurt, komod dhe rilasant.

Nje rrjet I gjere shitjesh, nje sherbim efikas per konsumatoret , I perputhur me njohuri te thella ne dinamikat e fushes, e cila arrin pritshmerite e klienteve ne menyren me te mire te mundshme.

REZERVIMI

Një drejtim

Book Now