Kërkoni Një Qitetim Mallraji Me Starlines

Starlines, lider në sektorin e transportit detar drejt dhe nga Shqipëria, lidh çdo ditë portet e Adriatikut jugor (Brindisi & Bari) me Vlorën (Shqipëri) dhe Barin (Mali i Zi).
Udhëtoni në bordin e anijeve tona Ro-Ro-Pax dhe zbuloni shërbimet tona: ju do të jeni mysafirët tanë!
Shoferi i kamionit ka të drejtë për një vend të lirë në kabinë.
Shoferi i dytë ka të drejtën e një uljeje të veçantë në kalimin në kuvertë, por mund të përdorë shtratin në kabinë sipas disponueshmërisë.
Taksat e dërgesës janë të përfshira. Nuk përfshihen kostot e trajtimit në porte (imbarkim-zbarkim) për mjetet e pashoqëruara.
Taksat e tonazhit nuk janë të përfshira.
Shoferët kanë të drejtë për një vakt falas në bord.
Drejtuesit e kamionëve duhet të kenë lëshuar faturën e ngarkesës të paktën 3 orë përpara nisjes së anijes, përndryshe Kompania nuk kërkohet të garantojë vendin në bord.
Për informacione dhe rezervime na kontaktoni0831575289 ose na dërgoni një email në cargo@seamedtrading.com

Book Now