fbpx

Restorant A la carte në bordin e anijeve tona

Përbërësi që nuk dështon kurrë

Uria vjen duke ngrene!

Restoranti ofron nje sherbim à la carte( ne vend te nje menuje fikse por sipas listes se ushqimeve), ne nje atmosfere me intime dhe te permbledhur.

Edhe kete mjeshteria e zgjuar e shefave do te dije te kenaqe edhe shijen me te holle me propozimin e kuzhines ,me nje inspirim internacional dhe nje kujdes te vecante ne zgjedhjen e lendes se pare, te kualitetit te tyre dhe te sezonalitetit, me nje zgjedhje me te gjere te pjates se pare, te dyte dhe embelsirave.

Salla, e ngritur me nje kure ekstreme dhe nje shije te mire, do te bej udhetimin tuaj akoma dhe me te kendshem.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now