fbpx

Zona e femijeve ne bord

Familja gjithmonë me ju

Fëmijët Nuk ka problem

Jemi gati te mirepresim femijet tuaj me krahehapur!!!

Kemi dashur ti dedikojme hapesiren e duhur ku mund te argetohen me ardhjen e tyre ne bord ne menyre argetuese dhe komode, duke ju dhuruar prinderve te tyre rehatine maksimale me nje vend lojrash komplet falas…..

Zona e femiojeve eshte nje zone e krijuar pikerisht per me te vegjelit , me shume lojra, tavolina per te dizenjuar , tunele per tu eksploruar, Tv ku mund te shikojne filma vizatimore dhe struktura shume te bukura me topa shumengjyresh, ku mund te zhyten dhe te luajne me sigurine me te plote.

Ky eshte vendi ideal per ta ku mund te te argetohen dhe te krijojne miqesi te reja.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now