fbpx

Internet e Wi-Fi ne bordin e tragete tone

Gjithmone te lidhur dhe “online” edhe ne bord

Ne trgagetet tone mund te navigosh!

Edhe me pushime ne tragetet tona mund te jeni gjithmone te lidhur me rrjetin fale lidhjes Wi-Fi me pagese e disponueshme ne bord, sherbimi eshte i thjeshte per tu perdorur ne pak hapa je menjehere online per te gjithe kohen qe espiro nderkohe qe je ne lundrim.

Do te shfaqet automatikisht portali i aksesit Wi-Fi ku mund te blesh paketen tend ete Internetit me karte krediti Visa Mastercard dhe American Express, duke vendosur pin-in e udhezuar ne fazen e blerjes se planit te te dhenave ne faqen e aksesit ne Internet.

Jo vetem Internet, fale lidhjes Wi-Fi mund te chat-osh , dergosh mesazhe, te lexosh e-mailet , postosh foto te udhetimit tend dhe te shkarkosh filmin tend te preferuar.

Sherbimi eshte I disponueshem per te gjithe llojete dispozitivave, laptope me adapter te integruar Wi-Fi, Windows, IOS e Android.

BASIC

5€

Chat, e-mail e social media. No streaming.

PREMIUM

12€

Chat ,e-mail e social media. Transmetimi lejohet.

FAMILY

17€

Ideale per grupe dhe familje. Chat, e-mail e media. Pa transmetim.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now