fbpx

Ofertat Tragete

Prenoto bileten tende online me tarifat me te mira !

Prenoto bileten tende online me tarifat me te mira !

Me STARLINES.IT udhetimet ne traget low cost, per Shqiperi dhe Greqi gjithmone me cmimin me te mire Zgjidh destinacionin tend, prenoto bileten online ne webin tone STARLINES.IT ose telefono nenumrin +39 0831/575289dhe ofertat e trageteve me ekonomike do te jene te aktivizuara automatikisht ne procesin e prenotimit.

Sistemionlineose sherbimi jone booking do te llogarise koston e biletes me tarifen me ekonomike te disponueshme ne baze te destinacionit te zgjedhur.

Pertej ofertave speciale, te vlefshme per gjithe vitin , ofrojme tarifa last minute me disponibilitet te limituar, per tmos u humbur!

Ofertat variojne ne baze te destinacionit ,stines dhe perberjes se udhetimit.

Per ke udheton ne traget me familjenose me miqte, per ke nuk heq dore nga komoditeti per te marre autonose kamperin , dhe kush zgjedh ospionin vajtje ardhje , per ju do t’ju dedikohen skonto speciale.

Dhe perfemijet , skonto per te gjithe destinacionet.

Dhe mos lejo te te shpetojne ofertat special “Arriti 13-ta”qe lancojme ne daten 13 te cdo muaji, te cilat ofrojne sconto super te leverdisshme.

Tarifat standartnuk parashikojne skonto ose oferta speciale , (perjashtohen uljet per femijet nga 0-4 vjec te pa mbushur, dhe nga 4 – 12 vjec te pa mbushur)

Tarifat standarte jane te rimbursueshme dhe te modifikueshme

Early Booking
Riduzione Bambini
Offerte Senior

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now