fbpx

Restorant në bordin e anijeve tona

Udhëtoni për të zbuluar qoshet e shijes

Shija e të diturit të gatuash!

Kënaqja e shijes së pasagjerëve është një nga prioritetet tona, “përbërësi ynë sekret” është të bëjmë gjërat me pasion në kërkimin e produkteve cilësore që do të ndihmojnë ta bëjnë përvojën tuaj në bord të paharrueshme.

Detajet e hapësirave të mëdha dhe elegante të restoranteve à la carte dhe restoranteve Self Sevice janë të rafinuara dhe mikpritëse dhe me një dizajn tërheqës të konceptuar për t’i sjellë mysafirët sa më afër detit.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now