fbpx

Te prenotosh nje vend per t’u ulur ne poltron

Relaks dhe rehati gjatë gjithë kalimit

Te prenotosh nje vend per t’u ulur ne poltron

Poltronat, komode dhe te numeruara, jane alternative me ekonomike ne kabine, te vendosura ne salla te dedikuara te pajisura me ajer te kondicionuar.

Per te kujdesurit ndaj kursimit dhe per te rinjte eventuriere uleset /ponte/deck, perfaqesojne sistemimin me ekonomik ne bordin e tragetit dhe nuk parashikon nje vend te shenuar, sic behet me poltronat dhe per kabinat. Nese zgjedh te udhetosh ne ponte do te jesh i lire per tu ulur prane uleseve jashte , ne sallonet ose ne baret e bordit.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now