fbpx

Argëtim në bord

Mërzia nuk mbulohet

Nuk na mungon asgje!

Kush zgjedh te udhetoje ne bordin e tragete tane, pushimet do te fillojne sapo te keni bere check in.

Ne bordin e trageteve tone do te do te gjeni cdo gje qe ju duhet per te brohoritur udhetimin tuaj, dhe koha pergjate udhetimit do tju kaloje shume shpejt nga zonat kreative per te kaluar kohen, ku eshte menduar per te medhenj dhe te vegjel, nuk do te keni veshtiresi ne zgjedhje.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now