fbpx

Gratë shtatzëna

Gjithmonë me ju

Unë ngushëlloj veten për çdo rast

Te udhetosh ne target nuk sjell asnje pengese derisa gezojne shendet te plote dhe shtatezania e tyre nuk eshte ne rrezik.

Grate shtatezena mund te imbarkohen ne tragetet tane me shume siguri , por ne cdo rast , mbas muajit te gjashte , mund te udhetojne vetem nese zoterojne nje certificate mjeksore e cila autorizon udhetimin dhe garanton aftesine fizike te gruas, e leshuar jo me shume se 7 dite para nisjes.

Nje certificate e tille mund te jete e leshuar nga mjeku kompetent ose nga nje strukture rehabilitimi.

Ne rast te komplikacioneve gjate shtatezanise , certifikata duhet te paraqitet pavaresisht muajit te shtatezanise.

Mund te qendroje e vlefshme ne cdo rast vendimi i Komandantit te Tragetit te refuzoje imbarkimin e gruas shtatezene, sipas gjykimit te tij te padiskutueshem, ne baze te kushteve te shendetit nese mund te perballojne udhetimin.

Ne rast se Komandanti refuzon imbarkimin e pasagjerit per nje motiv te justifikuar, Kompania e tragetit duhet te rimbursoje bileten.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now