fbpx

Restorant vetë-shërbimi në bordin e anijeve tona

Mos hiqni dorë nga kënaqësitë e ushqimit të mirë

Me thuaj cfare ha te te them se kush je!

Ne restorantet vete sherbim (slef service), ofrojme nje vakt te kompletuar dhe te balancuar edhe per nje buxhet te vogel, nepermjet nje perzgjedhjeje te kujdesur , ofrojme nje varietet te gjere te pjatave te shijshme, te pergatitura me produkte te fresketa.

Cdo dite do te zbulosh nje varietet te pasur te menuse te pershtatur si per te rriturit dhe per femijet.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now