fbpx

Lido bar ne bordin e trageteve tone

Mengjesi ka orarin me moka

Ishim 4 miq ne bar!

Keni nevoje per ajer, relaks, nje humor te mire dhe argetim? Bari Lido eshte vendi i duhur per ju per tu zhytur ne atmosferen e pushimeve.

Gjeni nje zgjedhje te gjere te pijeve, birra, likere, te studiuar me nje perqendrim te vecante , dhe snak, panine, hot dog, akullore dhe shume te tjera..

Ngjitu ne bord dhe fillo menjehere pushimet e tua!

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now