Flota

Tragetet tane

Moderne dhe te sigurta, te pershtatshme per te gjithe komfortin e nevojshem per te garantuar nje udhetim te rehatshem dhe relaksues.

Tragetet jane te klasifikuar me entet IACS, (te njohura ne nivelin boteror ) dhe te pajisur me certifikatenSMC/ISPS qe garantojne besueshmerine. IACS(te njohura ne nivelin boteror ) dhe te pajisur me certifikaten SMC/ISPS qe garantojne besueshmerine.

IONIAN STAR

UDHËTARËT 1245
MAKINA 270
GJERËSIA (m) 22 M
GJATËSIA (m) 130 
SHRETËT 300 

SHËRBIMET NË BORD

TV SATELITOR

INTERNET WI-FI

RESTORANT A LA CARTE

VETËSHËRBIM

KONDICIONER

Lido bar ne bordin e trageteve tone

KAZINO

EUROPEAN STAR

UDHËTARËT 1360
MAKINA 330
GJERËSIA (m) 22 M
GJATËSIA
SHRETËT 400 

SHËRBIMET NË BORD

TV SATELITOR

INTERNET WI-FI

VETËSHËRBIM

KONDICIONER

Lido bar ne bordin e trageteve tone

KAZINO

ST. DAMIAN

PASSEGGERI            1340
AUTO                         240
GJERËSIA (m) 22 M
LUNGHEZZA (m)     100
POSTI LETTO           250

SHËRBIMET NË BORD

  • SATELLITE TV
  • INTERNET WI-FI
  • SELF SERVICE
  • ARIA CONDIZIONATA
  • LIDO BAR
  • CASINO