fbpx

Fëmijët dhe familja në bord

Familja gjithmone me ju

Te gjithe te apasionuar sebashku

Te shpenzosh pushime te paharrueshme me familjen do te thote nje relaks i merituar per ju dhe shume lumturi dhe argetim per femijet tuaj.

E gjithe familja do te ket rastin per tu argetuar ,relaksuar dhe te kaloje kohe sebashku.

Ne bord te vegjelit do te gjejne nje hapesire dedikuar argetimit, te mesuarit dhe sigurise ku mund te harxhojne energjite e tyre pa asnje limit.

Por suprizat nuk mbarojne ketu. Femijet tuaj mund te udhetojne me nje kosto te favorshem: Femijet deri ne 3 vjec pa pagese, ndersa femijet nga 4 vjec deri ne 11 vjec do te paguajne 50% me pak te te gjithe sistemacionet ne bord.

REZERVIMI

Një drejtim
Book Now