fbpx

Duke fjetur në bordin e anijeve tona

Relaksimi është i garantuar!

Tragetet tone vendosin ne lidhjen tuaj tipologji te ndryshme kabinash.

Ne tragetet tone ju ofrojme nje mori zgjedhjesh per kabinat, te pershtatshme me nevosa tuaja, nga kabina dyshe, treshe katershe me apo pa gropë,
ku mbizoterojne pjesa me e madhe jane kabina te brendhsme me sherbime . Ne kabine do te gjeni cdo gje per tu ndjere te qete dhe komod gjate udhetimit: carcafe, batanije peshqire dhe nje kit per dushin.
Kabinat jane te pajisura me priza elektrike, ku mund te karikoni dispozitivet tuaj (kompiuter- smartphone –aparat fotografik).
Per ke kerkon maksimunim e komfortit,ne disa nga tragetet ka te disponueshem kabine kategoria A dhe Superiore, ku pervec sherbimeve baze jane te pajisur me TV satellitare dhe skerme te sheshte, mini bar , lidhje me Wi-Fi.
Eshte e mundur te blesh kabina edhe gjate udhetimit gjithmone per relaks ne maksimum me tarifa vertet te favorshme.
Gjate sezonit te larte, eshte gjithmone e keshillueshme te prenotoni kabinen me heret. Sistemacionet qe nuk jane te zena , mund te jene ne shitje ne bord mbas nisjes se tragetit.
Ndersa nese keni prenotuar nje poltrone, numri do t’ju jete i shkruar ne momentin qe blini bileten.

Ne brendesi te kabinave zakonisht jane te perbere nga 2 krevate (kabinat dyshe), tre krevate (kabinat treshe), dhe kater krevate (kabinat katershe). Ne te treja tipologjite e kabinave krevatet mund te jene tek ose martesore.

Te gjithe kabinat tona

(Tipologji te ndryshme te kabinave nuk jane te disponueshme tek te gjithe tragetet)

Kabina Superiore

Kabina te jashtme per 4 persona me shtrat martesor + 2 krevate tek marinari  me dush dhe sherbime (TV + Frigorifer).

Kabina dyshe/treshe/katershe te jashtme me sherbime

Kabina te jashtme per dy/tre/kater persona me dush dhe sherbime (TV+Frigorifer).

Kabina dyshe, treshe me krevate martesore

Kabine e jashtme per dy persona me krevat martesor , ose per tre persona me krevat martesor dhe 1 krevat, me dush dhe sherbime (TV+Frigo).

Kabina dyshe, treshe, katershe te brendshme

Kabina te brendhsme per dy/tre/kater persona me dush dhe sherbime.

Kabina per persona me aftesi te kufizuara

Kabina te jashtme/te brendshme me dush dhe sherbime. Kabinat per personat me aftesi te kufizuara mund te shiten vetem nepermjt telefonit ne nr te vendosur ne dispozicion nga kompania: (0039) 0831 575 654.

Kabina PET FRIENDLY

Kabina te jashtme/te brendshme me dush dhe sherbime. Kabina me dysheme me material Linoleum, me dush dhe sherbime te dedikuara per ju dhe miqve tuaj me kater kembe.

.

Book Now